Sinterklaasfeest

De gezellige Sinterklaasperiode is weer aangebroken; mooi versierde etalages, heerlijk ruikend speculaas en gespannen kindergezichtjes. Dit jaar wil de winkeliersvereniging nog meer insteken op de verbinding met wijkbewoners. Het bezoek van Sinterklaas zal daarom dit jaar iets grootser en op een andere wijze georganiseerd worden. Op zaterdag 23 november zal Sinterklaas een bezoek aan het winkelcentrum brengen. Om mensen een gezellige Sinterklaasmiddag te kunnen bezorgen, wordt er eerst een feestje in een zaal van de Immanuelkerk gehouden.
Iedereen is uitgenodigd om Sint en Pieten om 14.30 uur bij de ingang van de kerk te verwelkomen. Binnen zal er gezongen, gedanst en van de pepernoten gesnoept worden. Tijdens dit feestje worden ook de prijzen aan de winnaars van het Chocoladeletter Etalagespel uitgereikt.
Aansluitend aan de activiteit binnen, zullen Sint en Pieten door het winkelcentrum lopen om mensen te begroeten, de verschillende winkels even in te lopen, met mensen op de foto te gaan en natuurlijk wat lekkers uit delen.

Chocoladeletter Etalagespel

Vanaf zaterdag 9 november kunnen kinderen van 1 t/m 12 jaar een deelnamekaart bij de winkeliers (die lid zijn van de vereniging) verkrijgen. Elk kind mag één keer meedoen en mag uiteraard door een ouder begeleid worden. In verschillende winkels komt een chocoladeletter in de etalage te hangen. Het is de bedoeling dat de kinderen langs de winkels speuren om al deze letters te vinden. Als ze gevonden zijn, kunnen ze van de letters een woord vormen dat met Sinterklaas te maken heeft. De deelnamekaart met oplossing en persoonsgegevens kan vervolgens t/m donderdag 21 november bij de Bruna ingeleverd worden. De prijzen worden op zaterdag 23 november tijdens het Sinterklaasfeest in de Immanuelkerk aan de 20 winnaars uitgereikt.

Nov,23
14:30
Download
bijlage

Andere evenementen

  • Jul,17
  • 11:00
Zomer op het Overwinningsplein

Met een zomerse groet de zomer in, wie wil dit nou niet? Kom langs op het Overwinningsplein en...

  • Jul,31
  • 11:00
Zomerse Fotoshoot

Kom in je mooiste zomerse outfit naar het Overwinningsplein en ga alleen of samen met je ouder...

  • Aug,28
  • 13:00
Welkom thuis

We genieten nog even na van die heerlijke zomer en trakteren iedereen op een heerlijke wafel e...

  • Nov,23
  • 14:30
Sinterklaasfeest
De gezellige Sinterklaasperiode is weer aangebroken; mooi versierde etalages, heerlijk ruikend sp...